LOMILOMI massage

Nieuw in ons aanbod: Hawaiiaanse LOMI LOMI massage

LUA LOMI massage

De LUA LOMI massage is een totale lichaamsmassage. LUA LOMI naar Jimmi Quitan is traditioneel verbonden met de Hawaiiaanse Martial Arts ( vechttechnieken-en kunsten). De LUA LOMI massage is een stevige, zeer effectieve, helende massage vooral bedoeld om stijfheid in de spieren en pezen te verminderen en ruimte in het lijf te creëren. Naast het brengen van verlichting bij strakke of verzuurde spieren is de LUA LOMI massage geschikt voor de behandeling van bepaalde blessures zoals pijnlijke schouders, rug of benen. De massage bevordert een algehele ontspanning.

Deze massage wordt gegeven door Theo Linders.

Theo is geschoold door Amira Segal en Karin van Herwijnen van het Malamalomi instituut Amsterdam en volgt, waar mogelijk de oefen- en verdiepingsdagen.


Hawaiiaanse LOMILOMI massage AUNTY MAILE STYLE

Op de Hawaiiaanse eilanden bestaan veel verschillende vormen van traditionele LOMILOMI massages. In deze Aunty Maile style massage, worden speciale vibratietechnieken gebruikt om blokkades in het lichaam op te heffen. Hiermee kunnen lichamelijke klachten zoals rugpijn, hoofdpijn, pijnlijke gewrichten verminderen. Verder bevordert de massage een diepe ontspanning.

OPU HULI buikmassage

Tijdens deze Aunty Maile massage kan extra aandacht aan de buik worden besteed. Volgens Hawaiiaanse traditie zit alles in de buik. Door stress, verkeerde houding maar ook door sterke emoties kan het voorkomen dat er veel spanning in de buik zit. Door OPU HULI verbetert de stofwisseling en de spijsvertering zodat voedingsstoffen beter worden opgenomen en de ademhaling zich kan verdiepen. Wanneer je dieper kunt ademhalen en je darmen beter werken, wordt je geest kalmer en treedt er vermindering van stress op.

Deze massage wordt gegeven door Els Start.

Els heeft deze massage geleerd van Amira Segal en Karin van Herwijnen van het Malamalomi instituut Amsterdam en volgt, waar mogelijke de oefen- en verdiepingsdagen.


DUO massage

Lijkt het je fijn om samen met je vriend(in) of geliefde tegelijk in dezelfde ruimte een massage te ontvangen? Dat kan ook. De één kiest dan voor een stevige LUA LOMI, terwijl de ander kiest voor een meer zachte LOMI LOMI Aunty Maile style.


De liefdevolle
aanraking doet
wonderen.